Mag ik weer naar zwemles?

Aan- en afmelden

Aanmelden zwemles

Wanneer uw kind ongeveer 4 jaar is, kan hij/zij worden aangemeld. Hierbij geeft u aan welke lesdag(en) uw voorkeur hebben. Als uw kind de startleeftijd van 5 jaar heeft bereikt en aan de beurt is op de wachtlijst dan krijgt u van ons ongeveer een maand van te voren een oproep via de e-mail. De gemiddelde wachttijd bedraagt 3 tot 8 maanden, afhankelijk van de doorstroming. De zaterdagochtend kan soms oplopen tot 10 maanden wachttijd. Wij roepen 3x per jaar nieuwe kinderen op, dit is in maart, september en december.

Wij werken samen met Zwemscore Module een administratie systeem waarbij de voortgang van uw kind nauwkeuring wordt bijgehouden. U kunt uw kind aanmelden via Zwemscore, hier maakt u een persoonlijk account aan. Hier krijgt u een visueel beeld van de vorderingen van uw kind en een overzicht van de leerdoelen.

Aanmelden 

Afmelden of inhalen zwemles

Via uw persoonlijk account in Zwemscore is het mogelijk om uw kind af te melden voor een zwemles. Afmelden dient minimaal 1 uur van te voren te worden gemeld. Daarbij kunt u meteen een inhaalzwemles inplannen. Wacht niet te lang, vaak is het aan het einde van de lesperiode moeilijk om een beschikbare tijd te vinden. 

Het afmelden en inhalen van zwemlessen is uw eigen verantwoording.

Afmelden