Dit was het leukste kinderfeestje ooit!

Zoek en boek je vakantie!

De leukste kinderfeestjes vier je bij ons!

Themafeestjes

Op woensdag en vrijdag vanaf 13.30 uur en vanaf 16.00 uur kunt u kiezen voor een themafeestje: het Rangers en Expeditie feest. 

De themafeestjes zijn mogelijk vanaf 8 kinderen, je wordt ontvangen aan een feesttafel met ranja en snoepjes.De activiteiten duren ongeveer 1,5 uur. Het feest Expeditie Kurenpolder (voor kinderen vanaf 8 jaar) kan worden uitgebreid met het spel Kluiscode, gemiddeld duurt dat spel 30 minuten.

Voor of na het themafeestje kunnen jullie gaan genieten van een lekkere smulbox (frietjes, snack, frietsaus, drinken en een kleine verrassing). Bij het eten is geen begeleiding van de recreatiemedewerkers. Mochten de maatregelen toch weer strenger worden, dan nemen wij contact met u op.

Reserveren is mogelijk via de receptie 0162-402787. 

Neem contact op

Horeca De Kurenpolder werkt cashless, dus vergeet uw pinpas niet!

Kurenpolder Rangers (van 5 t/m 8 jaar)


We starten het feestje met het transformeren naar echte rangers. We pimpen een pet en tijdens het feestje mag je ook een mooie overall aan. We schminken echte strijdersstrepen, zo ben je er helemaal klaar voor om het avontuur aan te gaan.

We spelen verschillende spellen en opdrachten. We werken samen, gaan de strijd aan en doen ook individueel goed ons best. Wanneer de spellen en opdrachten goed worden uitgevoerd ontvangen we een puzzelstuk. Als we alle puzzelstukken hebben ontvangen verdienen we misschien wel een verrassing!

Enkele voorbeelden van opdrachten en spellen:
- Kogels rapen
- Burcht bouwen
- Conditietraining

Duur: ongeveer 1,5 uur.
Kosten: € 16,- per kind.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.
 
Informatie aanvragen

Expeditie Kurenpolder (vanaf 8 jaar)


Het feestje begint meteen met de eerste proef, door middel van deze proef wordt de kampverdeling vastgesteld. Wanneer de kampen compleet zijn, starten we met het pimpen van een pet, welke je natuurlijk na afloop van het feestje mee naar huis mag nemen.

Dan is het tijd voor de rest van de proeven. De samenwerkingsproef, uithoudingsproef, waterproef en nog vele andere. Bij elke gewonnen proef ontvangt het winnende kamp letters, waardoor ze dichterbij de winst kunnen komen.

Duur: ongeveer 1,5 uur.
Kosten: € 16,- per kind.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Dit feestje is uit te breiden met de activiteit Kluiscode.
De groep wordt opgesloten in een ruimte. Door middel van verschillende activiteiten kan de groep zichzelf bevrijden uit de ruimte. Samenwerken is hierbij heel belangrijk om alle codes van de kluis te ontraadselen.

Duur: Kluiscode 20-40 minuten.
Kosten: € 50,- voor maximaal 10 kinderen (elk extra kind € 5,- p.p.).

Informatie aanvragen

(Disco)zwemfeestje september

Helaas is het zwembad nog beperkt open, in september kunt u op vrijdagavond en zaterdagavond een discozwemfeestje boeken. Ook op woensdagmiddag zijn er zwemfeestjes mogelijk. De plaatsen zijn beperkt. 

Vrijdag- en zaterdagavond in september:

Heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad en natuurlijk gaan we met z'n allen van die superlange waterglijbaan. In september  organiseren we op vrijdag- en zaterdagavond discozwemmen. Van 19.00 tot 20.30 uur is het volop disco. 

Woensdagmiddag in september:

Op woensdagmiddag ben je met je vrienden van harte welkom van 13.00 - 15.00 uur voor een zwemfeestje.

Een zwemfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een klein softijsje en een kleine verrassing. De kosten bedragen € 12,50 per persoon. 

Reserveren van een zwemfeestje is mogelijk via de horeca 0162-406424 of horeca@kurenpolder.nl. (horeca is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). U kunt ook onderstaand formulier invullen. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. 

Horeca De Kurenpolder werkt cashless, dus vergeet uw pinpas niet.

Snorkelfeest (vanaf 8 jaar)

Vandaag leer jij samen met je vriendjes of vriendinnetjes in het zwembad alles over snorkelen. Je krijgt een algemene workshop snorkelen van een echte badmeester. Je kunt op woensdagmiddag een snorkelfeestje boeken. De workshop begint om 13.00 uur en duurt een uur, daarna kunnen jullie nog een uur zelf snorkelen, zwemmen en natuurlijk van de glijbaan.

Een snorkelfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een klein softijsje en een kleine verrassing. De kosten bedragen € 16,50 per persoon. Minimaal 6 kinderen en maximaal 10 per feestje.

Reserveren van een snorkelfeestje is mogelijk via de receptie 0162-402787 of info@kurenpolder.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken. 

Horeca De Kurenpolder werkt cashless, dus vergeet uw pinpas niet.

 

Belangrijk om te weten

Alle themafeestjes zijn mogelijk vanaf 8 kinderen, je wordt ontvangen aan een feesttafel met ranja en snoepjes. De activiteiten duren ca. 1,5 uur. Voor of na het themafeestje kunnen jullie genieten van een smulbox (met frietjes, een snack, mayonaise en drinken).

Bij de zwemfeestjes zijn we afhankelijk van de openingstijden van het zwembad. In overleg met de horeca kunnen jullie voor of na het feestje genieten van de smulbox. 

Bij het snorkelfeestje zit een workshop van 1 uur, daarna kunnen de kinderen vrij zwemmen.

Voorwaarden

  • U kunt bij ons alleen betalen per pin (horeca De Kurenpolder werkt cashless).
  • De kinderen spelen buiten (natuurlijk niet bij de zwemfeestjes), zorg dus voor gepaste kleding.
  • Kosteloos annuleren kan uitsluitend 14 dagen voor de aanvang.
  • Bij 1 week annuleren voor aanvang wordt er 50% in rekening gebracht
  • Bij annuleren korter dan 1 week voor aanvang wordt er 75% in rekening gebracht.
  • Alle kinderfeestjes gaan bij slecht weer gewoon door, eventueel met een alternatief programma.
  • Tijdens de schoolvakanties worden er geen themakinderfeestjes georganiseerd.
  • De Kurenpolder BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade.