Kom jij ons team versterken?

Vacatures & stages

Vacatures

Visitekaartjes gezocht!

De Kurenpolder zoekt visitekaartjes! Regel jij dat de sanitaire gebouwen en chalets er superschoon uitzien, ben jij degene die ervoor zorgt dat het onze gasten in de horeca nergens aan ontbreekt of zorg jij ervoor dat er op De Kurenpolder veilig kan worden gezwommen en gespeeld in het zwembad? Stuur ons dan een mail!

Horeca

Horeca De Kurenpolder teamleider

Toe aan een nieuwe uitdaging in de horeca? Kun jij ons team aansturen en motiveren, ken je alle in- en outs op gebied van horeca en wil je er met ons een succes van maken?

Lees dan onze vacature in de link en neem snel contact met ons op.

Vacature teamleider

Horeca De Kurenpolder medewerkers

Per direct kun je bij ons aan de slag als horeca medewerker. We zoeken collega's die 20-24 uur per week willen werken. Meer informatie, vind je in onderstaande link.

Vacature medewerker horeca

Horeca De Kurenpolder oproepmedewerkers

De Kurenpolder is op zoek naar oproepmedewerkers voor onze horecagelegenheid de Plaza!

Ben jij 18 jaar of ouder, klantvriendelijk, enthousiast en beschikbaar op zaterdag en/of zondag en tijdens de vakanties? Stuur dan een mail met cv naar horeca@kurenpolder.nl 

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Zwembad

Zwemonderwijzer & toezichthouder zwembad

Zwemonderwijzer
Ben jij enthousiast, flexibel, verantwoordelijk en in het bezit van een lifequard en zwemonderwijzer B, dan zoeken wij jou voor onze zwemplezierlessen. 
Wij geven zwemles volgens de Easyswim zwemmethode.

Zorg jij er samen met ons voor dat zwemmen een feestje is voor onze leerlingen en ben jij degene die we zoeken?
Stuur dan je CV en motivatie naar zwembad@kurenpolder.nl 

Toezichthouder

Voor het zwembad zoeken we oplettende en gastvrije oproepkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, houdt toezicht en zorgt ervoor dat het zwembad en overige ruimten schoon en opgeruimd blijven.

Minimum leeftijd 18 jaar en natuurlijk heb je een streepje voor als je in bezit bent van een EHBO- en/of Lifeguard diploma, beschikbaar in weekenden en in vakanties.

Ben jij het die we zoeken? Stuur dan een mail met cv naar zwembad@kurenpolder.nl

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Schoonmaak

 Medewerker schoonmaak

In een klein team zorg je ervoor dat de sanitaire gebouwen, de verhuurchalets en de glampingtenten worden schoongemaakt. Wij vragen mensen die kunnen aanpoten, flexibel zijn en heel nauwkeurig.

Je werkt met name op vrijdag, zaterdag en zondag. De schoolvakanties zijn voor het schoonmaakteam uiteraard de drukste periodes.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met cv naar Sandra@kurenpolder.nl

Stage recreatieteam

Het recreatieteam is ons visitekaartje. Wij zoeken daarom enthousiaste stagiaires die creatief en flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en niet bang zijn om aan te pakken. Het spreekt voor zich dat je het een uitdaging vindt om onze gasten een geweldig verblijf te bieden.

Wij bieden je een stage die aansluit op de eisen die door je opleiding worden gesteld. Een stageplaats waar je niet alleen uitvoerend bezig bent, maar waar ruimte is voor het ontwikkelen van nieuwe evenementen en geluisterd wordt naar je ideeën.

Heb je interesse voor een stage in het seizoen van 2020?
Stuur dan een mailtje met een sollicitatiebrief en je cv naar recreatie@kurenpolder.nl

We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer de selectiedag plaatsvindt.