Kom jij ons team versterken?

Zoek en boek je vakantie!

Vacatures & stages

Vacature zelfstandig werkend kok

Vacature kok

De Kurenpolder is per direct op zoek naar een kok die flexibel, gedreven, enthousiast en doelgericht is. Wij verwachten dat je zelfstandig een kleine lunch- en dinerkaart kan draaien. Maar ook mee wil denken over het perfecte uitgebreide lunchmenu voor een businessclub, de beste hapjes voor een gezellig feest of de beste bbq voor kinderen. 

Heb je zin in een uitdaging? En ben je minstens 24 uur beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur dan een cv naar  sandra@kurenpolder.nl en laat ons weten waarom jij degene bent die in ons team onmisbaar gaat worden.

Wij bieden je een baan in een platte organisatie waar jouw stem ook echt gehoord wordt. Je gaat werken in het restaurant van de plaza en op het clubhuis van de golfbaan. 

De Kurenpolder Recreatie valt onder cao Recreatie en je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en ervaringsjaren.

Horeca

Horeca De Kurenpolder oproepmedewerkers

De Kurenpolder is op zoek naar oproepmedewerkers voor onze horecagelegenheid de Plaza!

Ben jij 18 jaar of ouder, klantvriendelijk, enthousiast en beschikbaar op zaterdag en/of zondag en tijdens de vakanties? Stuur dan een mail met cv naar horeca@kurenpolder.nl 

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Horeca clubhuis golfbaan

Horeca Golfbaan Landgoed De Kurenpolder

Kun jij niet kiezen tussen de keuken en de bar? Dan hebben we in ons gezellige clubhuis de ideale vacature voor je.

Jij zet de perfecte cappuccino, tapt het mooiste biertje en ontvangt onze gasten met een glimlach. Maar je voelt je ook als een vis in het water achter de schermen; in de keuken maak je de lekkerste broodjes, salades, borrelplanken en dagschotels klaar.

Ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar, klantvriendelijk & enthousiast? Stuur dan een mail met cv naar info@golfbaanhank.nl

Je werkt in de horeca dus uiteraard ook in de weekenden en tijdens vakanties. Afhankelijk van je ervaring wordt je ingeschaald in de cao recreatie. 

Nachtwaker

De Kurenpolder zoekt een nachtwaker!

Tijdens de avond en nacht ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. 'S avonds ben jij dus ons visitekaartje!

Je begeleidt gasten die na sluitingstijd van de receptie arriveren naar hun accommodatie, lost kleine storingen op, controleert gebouwen bij alarmmelding, maakt rondes over het park en zorgt zo voor rust in de avond en nacht.

Kortom jij zorgt ervoor dat gasten een fijne vakantie hebben en uitgerust wakker worden.

Wij zoeken iemand met een rustige uitstraling, zelfvertrouwen en overwicht, in bezit van goede combinatie van intuïtie en gezond verstand.

Ben jij minstens twee nachten per week beschikbaar? Stuur dan een sollicitatie met cv naar sandra@kurenpolder.nl