Kom jij ons team versterken?

Vacatures & stages

Vacatures

Visitekaartjes gezocht!

De Kurenpolder zoekt visitekaartjes voor de horeca en het zwembad!

 

Horeca

Horecamedewerkers oproep en vaste overeenkomsten

De Kurenpolder is op zoek naar oproepmedewerkers (eventueel ook vast aantal uren per week) voor onze horecagelegenheid de Plaza!

Ben jij 18 jaar of ouder, klantvriendelijk, enthousiast en beschikbaar op zaterdag en/of zondag en tijdens de vakanties? Stuur dan een mail met cv naar sandra@kurenpolder.nl

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Zwembad

Oproepkracht toezichthouder zwembad

Voor het zwembad zoeken we oplettende en gastvrije oproepkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, houdt toezicht en zorgt ervoor dat het zwembad en overige ruimten schoon en opgeruimd blijven.

Minimum leeftijd 18 jaar en natuurlijk heb je een streepje voor als je in bezit bent van een EHBO- en/of Lifeguard diploma, beschikbaar in weekenden en in vakanties.

Ben jij het die we zoeken? Stuur dan een mail met cv naar zwembad@kurenpolder.nl

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Schoonmaak

 Medewerker schoonmaak

In een klein team zorg je ervoor dat de sanitaire gebouwen, de verhuurchalets en de glampingtenten worden schoongemaakt. Wij vragen mensen die kunnen aanpoten, flexibel zijn en heel nauwkeurig.

Je werkt met name op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag. De schoolvakanties zijn voor het schoonmaakteam uiteraard de drukste periodes.

Geïnteresseerd? Stuur een mail met cv naar Sandra@kurenpolder.nl

Stage recreatieteam

Het recreatieteam is ons visitekaartje. Wij zoeken daarom enthousiaste stagiaires die creatief en flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en niet bang zijn om aan te pakken. Het spreekt voor zich dat je het een uitdaging vindt om onze gasten een geweldig verblijf te bieden.

Wij bieden je een stage die aansluit op de eisen die door je opleiding worden gesteld. Een stageplaats waar je niet alleen uitvoerend bezig bent, maar waar ruimte is voor het ontwikkelen van nieuwe evenementen en geluisterd wordt naar je ideeën.

Heb je interesse voor een zomerstage in het seizoen van 2018?
Stuur dan een mailtje met een sollicitatiebrief en je cv naar recreatie@kurenpolder.nl