Kom jij ons team versterken?

Zoek en boek je vakantie!

Vacatures & stages

Vacatures

Welkom collega!

Bij De Kurenpolder werk je in een platte organisatie; er wordt naar je geluisterd en iedereen steekt de handen uit de mouwen om het onze gasten naar de zin te maken. We willen dat iedereen die De Kurenpolder bezoekt met een glimlach en een goed gevoel vertrekt.

Ook zien we graag dat jij met een goed gevoel naar De Kurenpolder komt; zo mag je gratis gebruik maken van het zwembad, kun je gratis naar het strand, gratis golfen op de junior course of afslaan op de driving range. Kun je er echt geen genoeg van krijgen dan mag je ook gratis komen kamperen of logeren in een vakantiechalet (bij beschikbaarheid).

Daar staat tegenover dat we ook wat van jou verlangen. Naast inzet en collegialiteit, is het ook fijn dat je flexibel bent. Dat betekent regelmatig werken in het weekend. Daarnaast zijn we een seizoensbedrijf; bij een aantal functies kun je teveel gewerkte uren opnemen in de periode van november tot maart. Je maakt je uren in een kortere periode maar krijgt zo dus wel het hele jaar betaald. Fijn als je een verre reis wil gaan maken, of een skikamp wil leiden, of nog een cursus of studie op wil pakken, of je huis gaat verbouwen.

Vragen over werken bij De Kurenpolder of over de verschillende soorten overeenkomsten? Stuur een mailtje naar sandra@kurenpolder.nl , dan maak ik graag een afspraak met je.

Met vriendelijke groet,

Sandra de Jongh

Vacature zelfstandig werkend kok

Vacature kok

De Kurenpolder is per direct op zoek naar een kok die flexibel, gedreven, enthousiast en doelgericht is. Wij verwachten dat je zelfstandig een kleine lunch- en dinerkaart kan draaien. Maar ook mee wil denken over het perfecte uitgebreide lunchmenu voor een businessclub, de beste hapjes voor een gezellig feest of de beste bbq voor kinderen. 

Heb je zin in een uitdaging? En ben je minstens 24 uur beschikbaar? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur dan een cv naar  sandra@kurenpolder.nl en laat ons weten waarom jij degene bent die in ons team onmisbaar gaat worden.

Wij bieden je een baan in een platte organisatie waar jouw stem ook echt gehoord wordt. Je gaat werken in het restaurant van de plaza en op het clubhuis van de golfbaan. 

De Kurenpolder Recreatie valt onder cao Recreatie en je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en ervaringsjaren.

Vacature teamleider horeca

Vacature Teamleider Horeca

 Op De Kurenpolder Recreatie is iedereen van harte welkom voor een welverdiende vakantie, dagje relaxen op het strand of in het zwembad, kinderfeestjes, zwemles en nog veel meer. Horeca speelt een erg belangrijke rol op ons park, op dit moment hebben we een geweldige vacature voor teamleider horeca.

 We zijn op zoek naar een collega:

-              met ervaring in een leidinggevende functie

-              met een hart voor de horeca, en dus ook de bijbehorende uren in de avond en in het weekend

-              die actief meewerkt in het operationele proces maar ook het overzicht weet te houden

-              onze medewerkers motiveert, stuurt en stimuleert om van iedere dag een succes te maken

-              die onze gasten hartelijk welkom heet, vragen beantwoordt en eventueel klachten kan behandelen

-              die stipt is, afspraken nakomt, initiatief toont en administratief voldoende is onderlegd

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Heb je zin in een uitdaging en wil jij het initiatief nemen om onze horeca te verbeteren? En ben je vanaf 1 januari 38 uur beschikbaar?

Stuur dan een cv naar  sandra@kurenpolder.nl en laat ons weten waarom jij degene bent die in ons team onmisbaar gaat worden.

Wij bieden je een baan in een platte organisatie waar jouw stem ook echt gehoord wordt. Je werkt samen met collega’s van andere afdelingen. Samen maken we van De Kurenpolder een succes!

Je wordt natuurlijk ondersteunt door collega’s en directie maar je krijgt ook de ruimte om samen met je team op jouw manier aan de slag te gaan.

 De Kurenpolder Recreatie valt onder cao Recreatie en je salaris wordt bepaald aan de hand van jouw ervaring en ervaringsjaren.

Horeca

Horeca De Kurenpolder oproepmedewerkers

De Kurenpolder is op zoek naar oproepmedewerkers voor onze horecagelegenheid de Plaza!

Ben jij 18 jaar of ouder, klantvriendelijk, enthousiast en beschikbaar op zaterdag en/of zondag en tijdens de vakanties? Stuur dan een mail met cv naar horeca@kurenpolder.nl 

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon en een bonus van € 1,50 per gewerkt uur.

Horeca clubhuis golfbaan

Horeca Golfbaan Landgoed De Kurenpolder

Kun jij niet kiezen tussen de keuken en de bar? Dan hebben we in ons gezellige clubhuis de ideale vacature voor je.

Jij zet de perfecte cappuccino, tapt het mooiste biertje en ontvangt onze gasten met een glimlach. Maar je voelt je ook als een vis in het water achter de schermen; in de keuken maak je de lekkerste broodjes, salades, borrelplanken en dagschotels klaar.

Ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar, klantvriendelijk & enthousiast? Stuur dan een mail met cv naar info@golfbaanhank.nl

Je werkt in de horeca dus uiteraard ook in de weekenden en tijdens vakanties. Afhankelijk van je ervaring wordt je ingeschaald in de cao recreatie. 

Zwembad

Toezichthouders zwembad

Voor het zwembad zoeken we oplettende en gastvrije oproepkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, houdt toezicht en zorgt ervoor dat het zwembad en overige ruimten schoon en opgeruimd blijven.

Minimum leeftijd 18 jaar en natuurlijk heb je een streepje voor als je in bezit bent van een EHBO- en/of Lifeguard diploma, beschikbaar in weekenden en in vakanties.

Ben jij het die we zoeken? Stuur dan een mail met cv naar zwembad@kurenpolder.nl

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon en een bonus van € 1,50 per gewerkt uur.

Stage recreatieteam

Stagiaires 2022

Visitekaartjes voor De Kurenpolder Recreatie, het recreatieteam.

Wij zoeken enthousiaste stagiaires die creatief en flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en niet bang zijn om aan te pakken. Het spreekt voor zich dat je het een uitdaging vindt om onze gasten een geweldig verblijf te bieden.

Wij bieden je een stage die aansluit op de eisen die door je opleiding worden gesteld. Een stageplaats waar je niet alleen uitvoerend bezig bent, maar waar ruimte is voor het ontwikkelen van nieuwe evenementen en geluisterd wordt naar je ideeën.

Heb je interesse voor een stage in het seizoen van 2022?
Stuur dan een mailtje met een sollicitatiebrief en je cv naar recreatie@kurenpolder.nl

We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer de selectiedag plaatsvindt.