Kom jij ons team versterken?

Vacatures & stages

Recreatieleider

FLUITEND NAAR JE WERK? SOLLICITEER ALS RECREATIELEIDER*

De Kurenpolder wil haar gasten een onvergetelijk verblijf laten beleven op haar gezellige gezinscamping. Een prachtpark met recreatiestrand, overdekt zwembad, uitgebreide horeca, verhuurchalets, vakantie-, seizoen- en jaarplaatsen en een hele lijst aan faciliteiten. Kijk maar eens op onze website www.kurenpolder.nl .

Jij vormt met de stagiaires de kers op de taart.

Samen zorgen jullie voor afwisselende activiteiten op onze camping die jong en oud vermaken.

Het spreekt voor zich dat het jou niet ontbreekt aan ervaring, enthousiasme, leiderschap, creativiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit.

Maar De Kurenpolder zoekt juist die recreatieleider die naast alle standaardeisen nog een beetje extra heeft. Iemand die ons team en het recreatieprogramma naar een nog hoger niveau weet te tillen. Iemand waar onze gasten voor terugkomen.

Jouw taken als recreatieleider zijn o.a. :

  • Begeleiden en aansturen van stagiaires
  • Het aanwezig zijn bij activiteiten, enthousiast maken van de deelnemers
  • Het bedenken van nieuwe activiteiten en evenementen voor jong en oud
  • Het verbeteren van bestaande activiteiten en evenementen
  • Lichte administratieve werkzaamheden (recreatieprogramma, bestellingen).

Om jouw functie uitstekend uit te voeren, schakel je direct met de leidinggevende van de recreatie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het jaarprogramma en de uitvoering daarvan. Je werkt in een wisselend rooster, ook op feestdagen, in de weekends en tijdens vakanties.

Denk jij het aan te kunnen?

Overtuig ons dan! Stuur je CV samen met je sollicitatie voor 17 november (in de vorm van een mail, filmpje of iets anders waarvan jij denkt dat het jouw creativiteit onderstreept).

Richt je sollicitatie aan Cynthia Kooijman (leidinggevende recreatie) via cynthia@kurenpolder.nl

*Wij bieden je een overeenkomst aan voor 32 uur per week. Beloning volgens Cao Verblijfsrecreatie, passend bij het niveau van de functie en jouw ervaring. De functie is voorlopig voor een half jaar vanaf 1 maart, met grote kans op verlenging van de overeenkomst als jij er een geweldig jaar van hebt gemaakt.

 

Zwembad

Oproepkracht toezichthouder zwembad

Voor het zwembad zoeken we oplettende en gastvrije oproepkrachten. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten, houdt toezicht en zorgt ervoor dat het zwembad en overige ruimten schoon en opgeruimd blijven.

Minimum leeftijd 18 jaar en natuurlijk heb je een streepje voor als je in bezit bent van een EHBO- en/of Lifeguard diploma, beschikbaar in weekenden en in vakanties.

Ben jij het die we zoeken? Stuur dan een mail met cv naar zwembad@kurenpolder.nl

Oproepkrachten op De Kurenpolder verdienen het wettelijk minimum jeugdloon.

Stage recreatieteam

Het recreatieteam is ons visitekaartje. Wij zoeken daarom enthousiaste stagiaires die creatief en flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en niet bang zijn om aan te pakken. Het spreekt voor zich dat je het een uitdaging vindt om onze gasten een geweldig verblijf te bieden.

Wij bieden je een stage die aansluit op de eisen die door je opleiding worden gesteld. Een stageplaats waar je niet alleen uitvoerend bezig bent, maar waar ruimte is voor het ontwikkelen van nieuwe evenementen en geluisterd wordt naar je ideeën.

Heb je interesse voor een stage in het seizoen van 2019?
Stuur dan een mailtje met een sollicitatiebrief en je cv naar recreatie@kurenpolder.nl

We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer de selectiedag plaatsvindt.