Zoek en boek je vakantie!

Wat kan ik bijboeken?

Extra's

Hieronder vindt u een overzicht van de Kurenpolder extra's. Deze komt u tegen in de boekingsstraat wanneer u een reservering maakt.

Heeft u al een reservering? Dan kunt u dit bijboeken wanneer u inlogt met uw Kurenpolder account of via onze bestelsite https://heytom.eu/kurenpolder

Take Away

De horecagelegenheid is helaas nog gesloten maar u kunt alsnog genieten van onze heerlijke gerechten. Via de nieuwe Take away bestelsite kunt u gemakkelijk en snel de heerlijkste gerechten bestellen.

Bestelling plaatsen? Dit kan op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 19.00 uur. U kunt uw bestelling op het door u aangegeven tijdstip afhalen bij onze cafetaria.

Bestelling plaatsen --> https://heytom.eu/kurenpolder

Hemelvaart ontbijtbox

Ontzorg uzelf op zaterdag 15 mei of zondag 16 mei door gebruik te maken van een heerlijke ontbijtbox tijdens het Hemelvaart arrangement. Bestel makkelijk en snel via onze bestelsite en wij komen de bestelling bezorgen.

Wat zit er in de Hemelvaart ontbijtbox?

Bestellen kunt u doen via  https://heytom.eu/kurenpolder 

Pinkster brunchbox

Heeft u geen zin om tijdens het Pinksterenweekend een brunch in elkaar te flansen... Bestel dan makkelijk en snel een heerlijke Pinkster brunchbox via onze bestelsite en wij bezorgen het bij uw accommodatie of kampeerplaats. 

Wat zit er in de Pinkster brunchbox?

Bestellen kunt u doen via  https://heytom.eu/kurenpolder 

Kinderstoel of campingbed

Voor de kleintjes is het mogelijk om een kinderstoel en/of een campingbed te reserveren. Dit is alleen mogelijk bij een vakantiechalet of glampingtent.