De Kurenpolder
Selecteer uw gewenste aankomstdatum
De Kurenpolder op facebook
Terug naar de startpagina Pagina afdrukken Navigatiehulp Contact opnemen

Over de camping

Over de Camping

Bij zon, strand en water denk je al snel aan het buitenland. Maar u hoeft helemaal niet zover te reizen om een perfecte strandvakantie te hebben. De Kurenpolder Recreatie heeft namelijk alles in huis om u een onvergetelijke vakantie in eigen land te bezorgen.

Al onze ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken zoals eigen water, riool, CAI (uw tv moet geschikt zijn voor digitaal DVB-T ontvangst) & elektra-aansluiting. Maar ook verhuren we luxe vakantiechalets.

Op de Kurenpolder hoef je je nooit te vervelen. Je kunt bijvoorbeeld  heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad waar je ook een superlange waterglijbaan vindt van bijna 100 meter.

Maar ook buiten is er van alles te beleven. We hebben een geweldig dagstrand met een 30 hectare groot Kurenmeer. Het water loopt heel geleidelijk af, dus ook ideaal voor de allerkleinsten. Daarnaast zijn er natuurlijk volop speeltoestellen, een stoere skatebaan, tennisbanen en nog veel meer. In de vakantieperioden is er ook nog een recreatieteam dat volop activiteiten verzorgt. En ook Bob en Babs slapen dan op de Kurenpolder.

Na alle actie is het heerlijk genieten van een kopje koffie in de plaza. Natuurlijk kunt u daar ook terecht voor een heerlijk broodje, snacks, afhaalmaaltijden en diners.

 Aangesloten bij:
Recron
ANWB