Zoek en boek je vakantie!

Zwemles op de Kurenpolder

Overzicht zwemtarieven

Aanmelden zwemles regulier        

Aanmelden zwemles kleine groep

Aanmelden zwemles privé             

Eenmalig inschrijfgeld € 20,00                              
Easyswim drijfpak € 47,50
Diplomageld € 20,00  

EasySwim, zwemplezierles op z’n best!

Stelt u zich eens voor dat leren zwemmen écht een feestje is voor uw kind. Dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat leren haast vanzelf gaat en lesgevers met plezier en enthousiasme lesgeven. Dat alles is mogelijk met de EasySwim lesmethode!

Voor onze zwemlessen maken wij gebruik van de EasySwim methode. Een methode waarmee kinderen sneller en beter, maar vooral met meer plezier leren zwemmen!

  • Meteen in diep water met het EasySwim drijfpak
  • Werken in groepjes met aandacht voor het individuele leerniveau van ieder kind
  • Een goede relatie door een vaste lesgever die de les geeft vanuit het water
  • Hoge betrokkenheid van uw kind door betekenisvolle en uitdagende oefenstof
  • Werken met veel verschillende materialen

De EasySwim zwemplezierlessen zijn optimaal afgestemd op de manier waarop jonge kinderen leren en bewegen. Het is een methode waarin plezier, betrokkenheid en het kind centraal staan.

Wilt u dat uw kind op een plezierige manier leert zwemmen en in hoge mate zwemveilig is meldt uw kind dan aan voor de zwemplezier lessen van het Easyswim zwemdiploma!

Vanaf september 2019 zijn wij na een testperiode van 2 jaar volledig op dit Easyswim zwemdiploma overgestapt en het volgen van ABC diploma lessen is bij ons dan ook niet meer mogelijk.

Wij als zwemonderwijzers zijn super enthousiast over dit diploma. De reacties van deelgenomen kinderen en hun ouders sluiten daar volledig bij aan. Op dit moment wordt het diploma beoordeeld met rapportcijfer 9,2

 klik hier voor meer informatie over de Easyswim zwemmethode.

Zwemles in reguliere groep

De kinderen hebben 1x per week 45 minuten les in groepen van maximaal 10 kinderen.  Er liggen 2 of 3 groepen naast elkaar in het bad. Wilt u uw kind 2x per week laten lessen dan is dat in overleg met de zwemonderwijzer zeker mogelijk. Wij streven ernaar om gedurende het gehele zwemtraject het kind bij dezelfde lesgever te laten lessen.

 

Zwemles kleine groep

Wij zien steeds meer kinderen die erg gebaat zijn bij veel structuur en een rustige leeromgeving. Voor deze kinderen hebben wij kleinere lesgroepen van maximaal 5 kinderen. Deze lessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die meer aandacht nodig hebben op het gebied van concentratie, motoriek of waterangst. Maar deze lessen zijn zéker ook geschikt voor leergierige kinderen met goede concentratie en motoriek om hierdoor vaak wat sneller tot het diploma te komen. 

Ook deze groepen hebben 1x per week 45 minuten les. Wilt u uw kind 2x per week laten lessen dan is dat in overleg met de zwemonderwijzer zeker mogelijk. Wij als zwemschool streven ernaar om gedurende het gehele zwemtraject het kind bij dezelfde lesgever te laten lessen. De leskosten hiervoor bedragen € 18,00 per les.

Totaalpakket zwemles

De lessen in de reguliere lesgroep kunt u per lesperiode afnemen voor € 11,00 per les. Maar u kunt er ook voor kiezen om  96 lessen als totaalpakket af te nemen voor een vaste prijs. Hieronder vindt u de voorwaarden:

Voorwaarden totaalpakket

Zwemles Privé

Privélessen zijn uitermate geschikt voor kinderen die veel aandacht, rust en structuur nodig hebben. U kunt hierbij denken aan kinderen met ADHD, autisme,  kinderen met grote waterangst, lichamelijke beperking of een minder ontwikkelde motoriek. Deze kinderen krijgen 1x per week 30 minuten les met maximaal 2 kinderen tegelijk. De leskosten hiervoor bedragen € 34,00 per les.
Privélessen worden uitsluitend op zaterdagochtend gegeven. 

Afzwemmen voor diploma

Als uw kind klaar is om af te zwemmen krijgt hij/zij van ons tijdens de zwemles een uitnodigingsbrief om deel te nemen aan het diplomafeest. 

Wij zwemmen 6 keer per jaar af voor het Easyswim zwemdiploma. Het diplomafeest wordt gehouden in ons eigen zwembad, zo kunnen we er een echt feestje van maken!

Hiernaast kunt u het filmpje bekijken met daarin alle 9 praktijksituaties die getoetst worden tijdens het Easyswim zwemdiploma.

Voor het deelnemen aan het diplomafeest wordt €20,00 in rekening gebracht.

Stoppen met zwemmen

Wanneer u uw kind voortijdig wilt laten stoppen met zwemmen, dient u dit minimaal 1 maand voor het aflopen van de lesperiode aan ons kenbaar te maken. Via e-mail of per post naar onderstaand adres:

De Kurenpolder Recreatie
Kurenpolderweg 31
4273 LA Hank

Doorgeven stoppen