Heerlijk er tussen uit!

Zoek en boek je vakantie!

Voorseizoen

Genieten van het voorjaar!

De kosten voor een voorseizoen bedragen in 2021 € 975,- (26 maart t/m 2 juli).

Het tarief is inclusief toeristenbelasting, water bij uw plaats, digitale televisie aansluiting en onbeperkt toegang tot het zwembad tijdens openingstijden.

Bovenstaand tarief is exclusief gebruik van elektra, gebruik van warm water en de verblijfskosten van uw hond (maximaal 2 per plaats). Voorseizoenplaatsen zijn ook gezinsgebonden. Voor extra personen, buiten uw gezin betaalt u logékosten.

Vrije voorseizoenplaatsen 2022

Op donderdag 26 augustus organiseren wij een kijkdag voor de (voor)seizoenplaatsen 2022. Op die dag kan er door de aanwezigen meteen gereserveerd worden. Zijn er meerdere mensen geïnteresseerd in dezelfde plaats dan zal er geloot worden.

Vanaf ongeveer half augustus staat er een overzicht van de vrije voorseizoenplaatsen op onze site.

Tijdens de kijkdag kan er NIET telefonisch gereserveerd worden. U dient zelf aanwezig te zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf te komen dan mag u één ander persoon machtigen. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom om de beschikbare plaatsen te bekijken op de camping, de informatie ligt voor u klaar bij de receptie.

Vanaf 10.00 uur gaan we in de horeca van start met het verdelen van de voorseizoen- en seizoenplaatsen. We beginnen met de eerste vrije plaats op de lijst, wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn voor een plaats dan loten we. Met uw ingevulde reserveringsaanvraag gaat u naar de receptie waar uw boeking in het reserveringssysteem wordt ingevoerd.

Wanneer u een voorseizoen reserveert, bedraagt de aanbetaling 25% van het totale bedrag van de reservering.

Een voorseizoenplaats is bedoeld voor één gezin met thuiswonende gezinsleden.

Neem contact op