Heerlijk er tussen uit!

Zoek en boek je vakantie!

Voorseizoen

Vrije plaatsen voorseizoen 2022

Er zijn geen voorseizoensplaatsen beschikbaar.

Vrije voorseizoenplaatsen 2023

Op donderdag 25 augustus a.s. organiseren wij een kijkdag voor de (voor)seizoenplaatsen 2023. Op die dag kan er door de aanwezigen meteen gereserveerd worden. Zijn er meerdere mensen geïnteresseerd in dezelfde plaats dan zal er geloot worden.

Tijdens de kijkdag kan er NIET telefonisch gereserveerd worden. U dient zelf aanwezig te zijn. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf te komen dan mag u één ander persoon machtigen. U kunt maar één plaats reserveren. De plaats die u kiest of waarvoor u loot is uw definitieve plaats, we gaan daarna niet meer ruilen of wisselen.

Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom om de beschikbare plaatsen te bekijken op de camping, de informatie ligt voor u klaar bij de receptie.

Vanaf 10.00 uur gaan we in de horeca van start met het verdelen van de voorseizoen- en seizoenplaatsen. We beginnen met de eerste vrije plaats op de lijst, wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn voor een plaats dan loten we. Met uw ingevulde reserveringsaanvraag gaat u naar de receptie waar uw boeking in het reserveringssysteem wordt ingevoerd.

Wanneer u een voorseizoen reserveert, bedraagt de aanbetaling 25% van het totale bedrag van de reservering.

Een voorseizoenplaats is bedoeld voor één gezin met thuiswonende gezinsleden. 

Vanaf augustus meer informatie over beschikbare plaatsen en tarieven. 

Neem contact op