Heerlijk er tussen uit!

Zoek en boek je vakantie!

Voorseizoen

Genieten van het voorjaar!

In 2024 loopt het voorseizoen van vrijdag 29 maart tot en met vrijdag 28 juni, de kosten zijn afhankelijk van de plaats:

Veld 30, 31, 32, 40, 41, 42            € 1.222,50

Veld 34 en 35                                 € 1.277,50

Het tarief is inclusief toeristenbelasting, water bij je plaats, digitale televisie aansluiting en toegang tot het zwembad tijdens openingstijden.

Bovenstaand tarief is exclusief gebruik van elektra, gebruik van warm water en de verblijfskosten van de hond (maximaal 2 per plaats). Voorseizoenplaatsen zijn gezinsgebonden. Voor extra personen, buiten het gezin betaal je logékosten.

*onder voorbehoud van prijsstijgingen.

Vrije plaatsen voorseizoen 2024

Op dit moment zijn er geen vrije Voorseizoenplaatsen.

Vrije voorseizoenplaatsen 2025

Op donderdag 29 augustus a.s. organiseren wij een kijkdag voor de (voor)seizoenplaatsen 2025. Op die dag kan er door de aanwezigen meteen gereserveerd worden. Zijn er meerdere mensen geïnteresseerd in dezelfde plaats dan zal er geloot worden.

Tijdens de kijkdag kan er NIET telefonisch gereserveerd worden. Je dient zelf aanwezig te zijn. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zelf te komen dan mag u één ander persoon machtigen. Je kunt maar één plaats reserveren. De plaats die je kiest of waarvoor je loot is de definitieve plaats, we gaan daarna niet meer ruilen of wisselen.

Vanaf 09.00 uur is iedereen van harte welkom om de beschikbare plaatsen te bekijken op de camping, de informatie ligt klaar bij de receptie.

Vanaf 10.00 uur gaan we in de horeca van start met het verdelen van de voorseizoen- en seizoenplaatsen. We beginnen met de eerste vrije plaats op de lijst, wanneer er meerdere geïnteresseerden zijn voor een plaats dan loten we. Met de ingevulde reserveringsaanvraag ga je naar de receptie waar de boeking in het reserveringssysteem wordt ingevoerd.

Wanneer je een voorseizoen reserveert, bedraagt de aanbetaling 25% van het totale bedrag van de reservering.

Een voorseizoenplaats is bedoeld voor één gezin met thuiswonende gezinsleden. 

Neem contact op