De omgeving is meer dan prachtig

Zoek en boek je vakantie!

De Biesbosch

Biesbosch Museumeiland

Bent u van plan de Biesbosch in te gaan? Plan dan ook zeker een bezoek aan het Museumeiland! Een geweldige plek midden in het nationale park.

Het Biesbosch MuseumEiland is een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Je kunt wandelen bij buitenmuseum de Pannekoek, het Jantjespad en de nieuwe Noordwaard. Of je kunt de poëzieroute nemen.

Meer over het Museumeiland

 

Nationaal Park De Biesbosch

Ontdek een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Ga op zoek naar bevers in deze zoetwatergetijde, geniet van de meest bijzondere planten en bloemen en ervaar een dag in De Biesbosch.

Meer informatie

 

Wandelen door De Biesbosch

De wandelroutes door De Biesbosch variëren in lengte van 1.5 km tot meer dan 20 km. Kies voor een ontspannen wandeling of ga voor meer avontuur. Het blijft een ruig gebied dus houdt u rekening met onverwachte situaties en vergeet uw verrekijker niet!

Wandelroutes

 

Fietsroutes door De Biesbosch

Het merendeel van De Biesbosch bestaat uit water en nat land en dat maakt fietsen in het gebied lastig. Echter rondom het nationaal park vindt u tal van mooie routes langs weilanden, akkers, rivieren of neem het fietspontje naar de overkant. 

Fietsroutes

Beleef het op het water

Geniet van een rondvaart over de Biesbosch, huur zelf een bootje of ga met een kano de natuur in. De Biesbosch beleef je het beste op het water. Spot bevers en geniet van de rust van de natuur.

Meer informatie

Zelf een boot of kano huren in de Biesbosch

Neem een picknickmand mee en ga heerlijk varen over de wateren van de Biesbosch. Er zijn verschillende opstapplekken. Spot de beverburchten en unieke vogels. De speciale fluisterbootjes varen elektrisch en schrikken de dieren niet af.