Lekker met mijn vriendinnetje de hele dag!

Zoek en boek je vakantie!

Zien & doen

Loonse en drunense duinen

Op de zandvlakte mag je struinen. Er is dus volop ruimte om uitgebreid op pad te gaan in de Loonse en Drunense Duinen. Verwonder je over de ondergestoven bomen, geniet van de tjirpende veldkrekels en les je dorst bij de vele horeca aan de rand van dit natuurgebied. Wandelen, fietsen of te paard: het kan hier allemaal. Met de wind in je haren en het zand in je schoenen. Misschien kom je de schaapskudde wel tegen. De schapen houden de heide kort en vreten jonge boompjes weg. Zo houden ze het gebied open.   

Bezoek de Loonse en Drunense Duinen

Hollywoud service bioscoop

De leukste service bioscoop van brabant. Consumpties kunt bestellen vanuit uw comfortabele bioscoopstoel door een druk op de knop. Uw bestelling wordt opgenomen en onder het genot van uw drankje en/of versnapering geniet u van de film.

Lees meer over Hollywoud

Achtbanen en sprookjes

Op zoek naar spannende achtbanen, fascinerende attracties of spectaculaire shows. In de Efteling is voor het hele gezin wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark.

Bezoek de Efteling

De wereld van reptielen

Reptielenhuis de Aarde is een van de kleinere dierentuinen, ongeveer 600m2. Echte reptielliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met hagedissen, slangen, schildpadden en nog veel meer!

Meer over reptielenhuis de Aarde

Ontdek Afrika in Brabant

Een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Je wordt omringd door leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, neushoorns, pinguïns en ruim 1.400 andere wilde dieren. 

Lees meer over Safaripark Beekse bergen