Informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf bij Kurenpolder. Lees meer

Zoek en boek je vakantie!

Agenda

Bingo 27 februari

Zaterdag 27 februari Live Bingo op Facebook

Zin in een avondje bingo? U kunt meespelen vanaf uw eigen bank. Een hapje en een drankje erbij? Geen probleem, we bezorgen dit bij u thuis*. We hebben diverse mooie prijzen mede mogelijk gemaakt door Team Biesbosch en Golfbaan Hank, zoals een midweek in een vakantiechalet (max. 5 personen), klimmen in het klimpark met 5 personen, een heerlijke brunchbox met Pasen voor 2 personen, de golfbaan op met 2 personen, suppen bij Team Biesbosch, een heerlijk take-away 3-gangen diner voor 2 personen, appeltaart en nog veel meer!!!

Wat en wanneer?
Op zaterdag 27 februari spelen we 5 rondes Online Live bingo via de Facebookpagina van De Kurenpolder Recreatie. We starten om 20.00 uur.

Hoe kan ik deelnemen?
Bingokaarten zijn te reserveren tot en met zaterdag 27 februari 16.30 uur via https://heytom.eu/kurenpolder . Ook is het via deze website imogelijk een pakket te bestellen met drankjes en hapjes in combinatie met bingokaarten. Hieronder de verschillende pakketten:

Bier en Bingo €30,-
2 bingo kaarten voor elk 5 rondes bingo
4 flessen speciaal bier
Koude hapjes: kaas| worst| nootjes

Wijn en Bingo €30,-
2 bingo kaarten voor elk 5 rondes bingo
Fles wijn keuze uit: rood| wit| rosé
Koude hapjes: kaas| worst| nootjes

Bingokaart €10,-
1 bingo kaart voor 5 rondes bingo

Wanneer u binnen een straal van 10 km rondom De Kurenpolder woont, bezorgen wij, indien gewenst, de pakketten bij u thuis. Indien u enkel een losse bingokaart afneemt of wanneer u verder dan 10 km rondom De Kurenpolder woont, is enkel afhalen mogelijk.

Wanneer u een bier/wijn en bingo pakket afneemt, maar met meer dan 2 personen bingo wilt spelen, kunt u losse bingokaarten mee reserveren. Uiteraard bezorgen wij in deze gevallen ook de bingokaarten bij u thuis*.
Indien u gebruik wenst te maken van de thuisbezorging graag bij de bestelling bij de kolom 'opmerking' uw adres invoeren.

Afhalen & bezorgen bingokaarten/pakketten
De pakketten worden op zaterdag 27 februari vanaf 12.00 uur bij u thuisbezorgd.*
Bingokaarten en/of pakketten afhalen is mogelijk op vrijdag 26 februari van 16.00-19.00 uur en zaterdag 27 februari van 12.00-17.00 uur. 

Hoe werkt de bingo?
Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een goede internetverbinding heeft en de Facebookpagina van De Kurenpolder Recreatie volgt. Om 19.45 zal de livestream online gaan. Vanaf dit tijdstip kunt u onze live uitzending volgen op onze Facebookpagina.

We spelen 5 rondes bingo. Elke ronde wordt er gespeeld voor 3 prijzen.
3e prijs -> 1 rijtje horizontaal in 1 kolom
2e prijs -> 2 rijtjes horizontaal in 1 kolom
1e prijs -> 1 volle kolom

Alle nummers die genoemd worden staan op uw kaart, dus kruis altijd alle nummers aan.

Wanneer u bingo heeft, kunt u bellen naar 0162-406424 aan de telefoon geeft u uw naam (reserveringsnaam) en kaartnummer door. Onze medewerkers zullen dan de bingo controleren. De eerste die belt en een goede bingo heeft wint de prijs.

Na 3 rondes bingo zullen we een korte pauze nemen.

Gewonnen?
De bingoprijzen worden in overleg met u thuisgebracht in een straal rondom 10 km vanaf De Kurenpolder Recreatie, indien gewenst.
Woont u verder weg? Of haalt u uw prijs liever zelf op? Dan is dit mogelijk op zondag 28 februari van 12.00-19.00 uur. Mocht dit niet uitkomen? Neem dan even contact met ons op via horeca@kurenpolder.nl zodat we samen een nieuwe afspraak kunnen maken. Let op! Laat bij het in ontvangst nemen van uw prijs uw winnende bingokaart zien aan onze medewerker.

Vragen over de bingo? Neem contact op via horeca@kurenpolder.nl

*Thuisbezorgen enkel in een straal van 10 km rondom De Kurenpolder Recreatie.

Weekprogramma

In aangepaste vorm gaan we gewoon door met de recreatie. 

Nieuwsgierig, download dan snel het recreatieprogramma!
Recreatieprogramma

Hier vindt u voorbeeld van het recreatieprogramma tijdens de zomervakantie.
Voorbeeldprogramma

Zelf een leuk idee? Laat het ons recreatieteam weten!

Agenda 2021

Wij hopen komend jaar weer meer te mogen organiseren, of dat mag is natuurlijk nog onzeker.

Wij gaan er in ieder geval ons uiterste best voor doen om ook in 2021 leuke en gezellige activiteiten te organiseren voor onze campinggasten.

Heel voorzichtig hebben wij al activiteiten op de agenda geplaatst, we gaan duimen dat alles door mag gaan.
Check regematig onze agenda op wijzigingen.

Babyzwemmen

Elke woensdagochtend van 9.15 tot 10.00 uur is het zwembad speciaal gereserveerd voor baby's!  Wilt u de babyzwemles een keer uitproberen? Maak dan gebruik van de gratis proefles. 

Aanmelden gratis proefles

Aqua Bootcamp

Woensdagavond om 20.00 uur is het zwembad gereserveerd voor Aqua-Bootcamp! Een intensieve work-out op muziek waarbij je conditie en kracht traint. 

Aanmelden gratis proefles