Zoek en boek je vakantie!

Recreatieteam

Altijd plezier!

Van april t/m oktober organiseert het recreatieteam ieder weekend en tijdens alle vakanties allerlei activiteiten en evenementen voor jong en oud.

Hieronder zie je een aantal van de activiteiten die regelmatig terugkomen in ons programma. Maar natuurlijk organiseren we nog veeeeeel meer! 

We zien je graag op De Kurenpolder!

Weekprogramma

In aangepaste vorm gaan we gewoon door met de recreatie. 

Nieuwsgierig, download dan snel het recreatieprogramma!
Recreatieprogramma

Hier vindt u voorbeeld van het recreatieprogramma tijdens de zomervakantie.
Voorbeeldprogramma

Knutselochtend

De allermooiste kunstwerken maak je tijdens de knutselochtend. De ene keer maken we een kip met kuikentjes, dan een mooi masker, of een kasteel, of een pennenbak, of een fotolijstje... Eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom gezellig langs!

Mini disco

Toch wel één van de toppertjes op het programma: de minidisco! Samen met het recreatieteam leer je de allerleukste liedjes en natuurlijk met een gezellig dansje erbij.

En nog leuker; soms doen Billy en Betty ook mee!

Bob & Babs

Billy & Betty zijn natuurlijk hele dikke vrienden, maar dat zijn Bob & Babs ook. Ze maken samen leuke avonturen mee en vertellen je er graag over.

Dus kom je ook luisteren naar een mooi verhaal van Bob & Babs?

Themadagen

Altijd al cowboy willen worden, of boer, of indiaan, of prinses? Regelmatig organiseert het recreatieteam geweldige themadagen.

Kun je zelf ontdekken hoe het was in het Wilde Westen of op de boerderij.

Musical

Annie, Alice in Wonderland, Grease, Aladdin... Elk jaar hebben wij een andere musical op het programma staan.

Wil jij ook een rol? Kom dan naar de audities!

Familiebingo

Altijd spannend of je één van die mooie prijzen in de wacht sleept. Regelmatig spelen we Familiebingo in de Plaza. Dus kom eens kijken of je ook wat leuks wint, we maken er in ieder geval een leuke middag van!

Zeskamp

Klauteren, klimmen, behendigheid en snelheid. Je hebt het allemaal nodig tijdens de zeskamp. Dus stel een geweldig team samen met je campingvrienden en doe mee.

Wie weet zijn jullie het allereerste boven op de hindernisbaan.

Smeerkezentoernooi

Laat je ouders deze foto maar niet zien, want tijdens het smeerkezentoernooi wordt je echt supervies. Maar dat is ook wel een keertje leuk toch?

Zoek je alleroudste kleren maar vast op, en doe mee met je vrienden!

Optredens

Er komen ook regelmatig hele leuke gasten naar De Kurenpolder. Zoals goochelaars, clowns, ballonvouwers en poppenkastspelers.

Dus let goed op de agenda voor het volgende optreden in de plaza.

Kortom...

Jullie begrijpen het al, eigenlijk organiseert het recreatieteam zoveel dat we het hier niet eens kwijt kunnen. Iedere dag zijn er andere activiteiten waarbij we ons uiterste best doen om al onze gasten te vermaken.

De Kurenpolder App is voor Android gebruikers te downloaden via de Appstore. Voor IOS-gebruikers dien je de App Recreatie-app te downloaden. Nadat die is geïnstalleerd, kun je ervoor kiezen om De Kurenpolder app te installeren.

Tot ziens op De Kurenpolder!