Zoek en boek je vakantie!

Recreatieteam

Altijd plezier!

Van april t/m oktober organiseert het recreatieteam ieder weekend en tijdens alle vakanties allerlei activiteiten en evenementen voor jong en oud.

Hieronder zie je een aantal van de activiteiten die regelmatig terugkomen in ons programma. Maar natuurlijk organiseren we nog veeeeeel meer!  We zien je graag op De Kurenpolder!

Programma per dag

Knutselochtend

De allermooiste kunstwerken maak je tijdens de knutselochtend. De ene keer maken we een kip met kuikentjes, dan een mooi masker, of een kasteel, of een pennenbak, of een fotolijstje... Eigenlijk teveel om op te noemen, dus kom gezellig langs!

Mini disco

Toch wel één van de toppertjes op het programma: de minidisco! Samen met het recreatieteam leer je de allerleukste liedjes en natuurlijk met een gezellig dansje erbij.

En nog leuker; soms doen Billy en Betty ook mee!

Bob & Babs

Billy & Betty zijn natuurlijk hele dikke vrienden, maar dat zijn Bob & Babs ook. Ze maken samen leuke avonturen mee en vertellen je er graag over.

Dus kom je ook luisteren naar een mooi verhaal van Bob & Babs?

Themadagen

Altijd al cowboy willen worden, of boer, of indiaan, of prinses? Regelmatig organiseert het recreatieteam geweldige themadagen.

Kun je zelf ontdekken hoe het was in het Wilde Westen of op de boerderij.

Musical

Annie, Alice in Wonderland, Grease, Aladdin... Elk jaar hebben wij een andere musical op het programma staan.

Wil jij ook een rol? Kom dan naar de audities!

Familiebingo

Altijd spannend of je één van die mooie prijzen in de wacht sleept. Regelmatig spelen we Familiebingo in de Plaza. Dus kom eens kijken of je ook wat leuks wint, we maken er in ieder geval een leuke middag van!

Horrortocht

Alleen voor de echte bikkels, die niet bang zijn voor kettingzagen, bloed, zombies, spinnen, monsters en hele enge verhalen.

Houd er rekening mee dat je deze nacht niet kunt slapen....

Zeskamp

Klauteren, klimmen, behendigheid en snelheid. Je hebt het allemaal nodig tijdens de zeskamp. Dus stel een geweldig team samen met je campingvrienden en doe mee.

Wie weet zijn jullie het allereerste boven op de hindernisbaan.

Voetbalclinic

Wil jij ook topscoorder worden, de allermooiste ballen in de kruising jagen of de perfecte pingel leren? Kom dan naar de voetbalclinic.

Omdat we zelf ook nog heel wat kunnen leren, komt er een echte voetbalschool!

Optredens

Er komen ook regelmatig hele leuke gasten naar De Kurenpolder. Zoals goochelaars, clowns, ballonvouwers en poppenkastspelers.

Dus let goed op de agenda voor het volgende optreden in de plaza.

Feestavonden

Een feestje hoort erbij. Hollandse avond, Zomercarnaval en de Playbackshow zijn een paar avonden die jaarlijks terug komen en druk bezocht worden.

Check onze agenda.

Kortom...

Jullie begrijpen het al, eigenlijk organiseert het recreatieteam zoveel dat we het hier niet eens kwijt kunnen. Iedere dag zijn er andere activiteiten waarbij we ons uiterste best doen om al onze gasten te vermaken.

Tot ziens op De Kurenpolder!