Zoek en boek je vakantie!

Feestje vieren

Op zoek naar een feestlocatie inclusief eten en drinken?

Bij De Kurenpolder helpen wij je graag bij het organiseren van een (bedrijfs)feest, bruiloft, familiedag of vriendenuitje. 

Binnen hebben wij 120 zitplaaten en buiten bieden we ruim 300 plaatsen op het terras met een geweldig uitzicht over het strand. Kortom genoeg ruimte en keuze om een geweldig feest of samenzijn te organiseren. En natuurlijk te combineren met leuke activiteiten bij Team Biesbosch, op het strand of in het zwembad.

Informatie aanvragen   Overzicht mogelijkheden

Een (disco) zwemfeestje organiseren?

Elke vrijdag:

Heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad en natuurlijk gaan we met z'n allen van die superlange waterglijbaan. Vanaf 19.00 tot 21.00 uur is het volop disco. 

Woensdagmiddag:

Op woensdagmiddag ben je met je vrienden van harte welkom van 13.00 - 15.00 uur voor een zwemfeestje.

Een zwemfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een ijsje en een kleine verrassing. De kosten bedragen € 13,50 per persoon. 

Reserveren van een zwemfeestje is mogelijk via de horeca 0162-406424 of horeca@kurenpolder.nl. (horeca is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag). Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. 

Horeca De Kurenpolder werkt cashless, dus vergeet uw pinpas niet.

Themafeestjes

Op woensdag en vrijdag vanaf 13.30 uur en vanaf 16.00 uur kun je kiezen voor een themafeestje: het Rangers en Expeditie feest. 

De themafeestjes zijn mogelijk vanaf 8 kinderen, je wordt ontvangen aan een feesttafel met ranja en snoepjes. De activiteiten duren ongeveer 1,5 uur. Het feest Expeditie Kurenpolder (voor kinderen vanaf 8 jaar) kan worden uitgebreid met het spel Kluiscode, gemiddeld duurt dat spel 30 minuten.

Voor of na het themafeestje kunnen jullie gaan genieten van een lekkere smulbox (frietjes, snack, frietsaus, drinken en een kleine verrassing). Bij het eten is geen begeleiding van de recreatiemedewerkers. 

Reserveren is mogelijk via de receptie 0162-402787. 

Neem contact op

Horeca De Kurenpolder werkt cashless, dus vergeet uw pinpas niet!

Kurenpolder Rangers (van 5 t/m 8 jaar)


We starten het feestje met het transformeren naar echte rangers. We pimpen een pet en tijdens het feestje mag je ook een mooie overall aan. We schminken echte strijdersstrepen, zo ben je er helemaal klaar voor om het avontuur aan te gaan.

We spelen verschillende spellen en opdrachten. We werken samen, gaan de strijd aan en doen ook individueel goed ons best. Wanneer de spellen en opdrachten goed worden uitgevoerd ontvangen we een puzzelstuk. Als we alle puzzelstukken hebben ontvangen verdienen we misschien wel een verrassing!

Enkele voorbeelden van opdrachten en spellen:
- Kogels rapen
- Burcht bouwen
- Conditietraining

Duur: ongeveer 1,5 uur.
Kosten: € 17,50 per kind.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.
 
Informatie aanvragen

Expeditie Kurenpolder (vanaf 8 jaar)


Het feestje begint meteen met de eerste proef, door middel van deze proef wordt de kampverdeling vastgesteld. Wanneer de kampen compleet zijn, starten we met het pimpen van een pet, welke je natuurlijk na afloop van het feestje mee naar huis mag nemen.

Dan is het tijd voor de rest van de proeven. De samenwerkingsproef, uithoudingsproef, waterproef en nog vele andere. Bij elke gewonnen proef ontvangt het winnende kamp letters, waardoor ze dichterbij de winst kunnen komen.

Duur: ongeveer 1,5 uur.
Kosten: € 17,50 per kind.
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Dit feestje is uit te breiden met de activiteit Kluiscode.
De groep wordt opgesloten in een ruimte. Door middel van verschillende activiteiten kan de groep zichzelf bevrijden uit de ruimte. Samenwerken is hierbij heel belangrijk om alle codes van de kluis te ontraadselen.

Duur: Kluiscode 20-40 minuten.
Kosten: € 50,- voor maximaal 10 kinderen (elk extra kind € 5,- p.p.).

Informatie aanvragen

Kinderfeestje Houtbranden

Opzoek naar een creatief kinderfeestje? Dan is het houtbrandfeestje precies wat je zoekt.

Wat gaan we doen tijdens het feestje?
We starten met ontvangst met ranja en snoepjes en eventueel het uitpakken van de cadeautjes.

Daarna gaan we aan de slag. Allereerst kies je een ontwerp of ontwerp je zelf een leuke lijntekening. Deze lijntekening brengen we eerst over op het hout (plankje ongeveer a5 formaat) door middel van potlood.

Als alle lijnen op het hout staan gaan we de lijnen in het hout branden met de houtbrander. Voordat we ons ontwerp gaan branden hebben we ook een oefenhoutje om het gevoel te krijgen hoe je met de houtbrander op het hout brandt.

Voor ieder kind is er een eigen brander. Natuurlijk krijg je uitleg over hoe de houtbrander werkt. Wel zo handig!

Het mooie eindresultaat mag natuurlijk mee naar huis!

Belangrijk om te weten:
Het feestje is te reserveren vanaf 6 kinderen en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
De kosten zijn € 17,50 per kind (inclusief smulbox). Het feestje is reserveren op woensdag of vrijdag om 13.30 of 16.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. 

informatie PP

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Belangrijk om te weten

Alle themafeestjes zijn mogelijk vanaf 8 kinderen, je wordt ontvangen aan een feesttafel met ranja en snoepjes. De activiteiten duren ca. 1,5 uur. Voor of na het themafeestje kunnen jullie genieten van een smulbox (met frietjes, een snack, mayonaise en drinken).

Bij de zwemfeestjes zijn we afhankelijk van de openingstijden van het zwembad. In overleg met de horeca kunnen jullie voor of na het feestje genieten van de smulbox. 

Bij het snorkelfeestje zit een workshop van 1 uur, daarna kunnen de kinderen vrij zwemmen.

Voorwaarden

  • U kunt bij ons alleen betalen per pin (horeca De Kurenpolder werkt cashless)
  • De kinderen spelen buiten (natuurlijk niet bij de zwemfeestjes), zorg dus voor gepaste kleding
  • Kosteloos annuleren kan uitsluitend 14 dagen voor de aanvang
  • Bij 1 week annuleren voor aanvang wordt er 50% in rekening gebracht
  • Bij annuleren korter dan 1 week voor aanvang wordt er 75% in rekening gebracht
  • Alle kinderfeestjes gaan bij slecht weer gewoon door, eventueel met een alternatief programma
  • Tijdens de schoolvakanties en in de winterperiode van 31 oktober tot 1 april worden er geen themakinderfeestjes georganiseerd
  • De Kurenpolder BV kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade