Dit was het leukste kinderfeestje ooit!

Feestje vieren

Zeemeerminfeest

Heb jij altijd al een echte zeemeermin willen zijn? Laat je droom dan uitkomen met ons zeemeerminzwemfeest!
Tijdens het zeemeerminzwemfeest leert iedereen de flippertechniek om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin, we duiken naar de schat en na een afsluitende estafette ontvang je zelfs een echt zeemeermindiploma!

We willen wel dat je:

  • 8 jaar of ouder bent
  • minimaal zwemdiploma B hebt
  • en een schoenmaat hebt tussen maat 29 en maat 39 

Het feest wordt gegeven door een zwemdocent. Het feest kan geboekt worden met minimaal 6 en maximaal 8 personen op woensdag van 13.30 tot 15.00 uur.

Kosten: € 16,50 per persoon.

Voor meer themakinderfeesten kijk dan overzicht themafeestjes.

Op zoek naar een feestlocatie inclusief eten en drinken?

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor allerlei doeleinden. Wilt u aansluitend een diner of een buffet gebruiken? Dan kunnen wij samen met u het beste diner of buffet samenstellen. Binnen hebben wij ruimte voor 120 personen en buiten bieden we ruim 300 plaatsen op het terras met een geweldig uitzicht over het strand. Kortom genoeg ruimte en keuze om een geweldig feest of samenzijn te organiseren.

Informatie aanvragen   Overzicht mogelijkheden

Kinderfeestje vieren op locatie

Zwemfeestjes zijn het allerleukste met als afsluiting een heerlijke smulbox! Naast zwempartijtjes bieden wij ook leuke gethematiseerde feestjes. Een stoer piratenfeest of hip dansfeest wij maken van alle feestjes een dag om nooit meer te vergeten. Je kunt zelfs je eigen uitnodiging hier maken!

Reserveren kan via de horeca (telefoonnummer 0162-406424)
In de winterperiode via de receptie (telefoonnummer 0162-402787)

Overzicht themafeestjes

Een zwemfeestje organiseren?

Heerlijk zwemmen in ons subtropisch zwembad en natuurlijk gaan we met z'n allen van die superlange waterglijbaan. Iedere vrijdagavond is het discozwemmen. Het bad is dan open vanaf 18.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur is het volop disco. Het zwemfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een klein softijsje en een kleine verrassing.

De kosten bedragen € 11,- per persoon.

Een zwemfeestje is alleen mogelijk tijdens de openingstijden van het zwembad.

Informatie aanvragen