D-18

Het chalet is centraal gelegen aan de rustige boulevard en biedt hierdoor volledig uitzicht over het meer. Door de toepassing van duurzame en hoogwaardige materialen is het chalet nagenoeg onderhoudsvrij. 

In 2019 is aan het chalet een hoogwaardige veranda gebouwd van circa 15m2. Deze veranda is opgebouwd van gecoate aluminium profielen met geïntegreerde led verlichting. de zijwanden zijn voorzien van glazen panelen. Door de toegepaste materialen is de veranda vrij van onderhoud.

Op het perceel is een royale bergruimte aanwezig.

Op de steiger is een kunststof opslagkist aanwezig, een RVS zwemtrap en tevens inbegrepen een 6 persoons kunststof boot, voorzien van een elektrische motor. De motor is in 2018 nieuw aangeschaft en nauwelijks gebruikt.

Het chalet heeft een woonoppervlak van circa 75m2 en kent een praktische indeling. De entree biedt toegang toegang tot de WC, badkamer, 3 slaapkamers, CV ruimte en woonkamer.

De WC is in 2017 voorzien van een nieuw inbouwreservoir en een zwevende WC pot. Naast de WC is de toegangsdeur voor de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en een in 2019 gerenoveerde douche. De badkamer is voorzien van mechanische afzuiging.

Slaapkamer 1 is momenteel in gebruik als was- versus opslagkamer

Slaapkamer 2 is voorzien van een inbouw 2-persoonsslaapmeubel. Verder is de slaapkamer voorzien van inbouwkasten en een elektrische screen voor het raam.

Slaapkamer 3 is momenteel voorzien van een 1-persoonsbed en hier is ook een bureau aanwezig. Daarnaast is er een inbouwkast.

De CV ruimte is voorzien van een HRC 28 Remeha Avanta ketel en deze is in 2017 nieuw geplaatst. 

De woonkamer is in 2017 voorzien van nieuwe Novilon vloerafwerking. Tevens is de woonkamer in 2017 geverfd door een vakkundig schilder en is er nieuwe vitrage aangebracht. Er is een pelletkachel aanwezig, deze is geplaatst in 2018.

De open keuken is voorzien van moderne apparatuur.

Het chalet is door de recente vernieuwingen instapklaar en in uitstekende conditie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met familie Brabers: 06-21829008 of via PEMbrabers@kpnmail.nl