Zoek en boek je vakantie!

E-01

Mooie goed onderhouden chalet te koop op vijfsterren vakantiepark de Kurenpolder. Bij de ruime chalet met keuken/kamer, doucheruimte en twee slaapkamers is een afzonderlijke ruime houten overkapping gebouwd met wasruimte/slaapruimte of kantoorruimte.

De chalet heeft een eigen oprit, voortuin en heeft slechts aan één kant vaste buren. Verder vrij gelegen, waarbij de aanwezige volwassen heggen ruime privacy bieden. Gedurende heel de dag is er zon aanwezig in de grote tuin. De tuin is tropisch ingericht met palmbomen en is gedeeltelijk voorzien van kunstgras en grind met stapstenen. De overkapping biedt ruimte aan een grote zitplaats en buitenkeuken en is verder volledig ingericht.

Het chalet en de geïsoleerde houten overkapping biedt ruimte aan 6 personen voor het recreëren in de vakanties of het vast bewonen voor maximaal 2 tot 3 personen.

Het chalet staat verder achterin op het park waardoor je buiten de drukte van het recreatiedeel zit, maar alle faciliteiten (vrij gebruik!) zijn wel op loopafstand aanwezig. Gedurende de vakantieseizoenen is er volop te doen voor kinderen. Naast de grote zwemplas met strand is er ook een binnenzwembad aanwezig.

Het chalet is mogelijk gemeubileerd en gestoffeerd over te nemen, instapklaar. Overname is per direct mogelijk.

Voor interesse mag er contact opgenomen worden met 06-36300682 of nienke-k@live.nl.